top of page
Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00
Snacks
Ristede mandler med røget salt og enebær 40,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 40,-
Pistacienødder 45,-
Umodne ferskner i olivenolie 45,-
Krydret tun i olivenolie med brød 50,-
Ansjoser i olivenolie med brød 50,-
Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 50,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 40,-
Aperitif
Champagne 125,-
Kirr Royal 125,-
Cremant rosé 90,-
Aperol spritz 85,-
Lillet tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 105,-
Bloody Mary 95,-
Negroni 105,-
Hendricks gin & tonic 105,-
Espresso Martini 105,-
Orangeriets Julemenu
Tørret andebryst med syltede østershatte, jordskok og salat med sennepsvinagrette
-
Meunierestegt lyssej med porre og grønkål, skummende muslinge sauce med røget torskerogn
-
Kalvespidsbryst med stegte gulerødder, mild hvidløg, persille og skummende sauce på gulerod og appelsin
-
Gratineret ”Drunken dog” (dehyderet bålskimmel) ristet rugbrød, ananas og whisky
-
Citronfromage med pisket fløde, syltet citronskal og vanilje is 120,-
3 retter 445,- vinmenu 350,-
4 retter 525,- vinmenu 450,-
5 retter 595,- vinmenu 550,-
Orangeriet A la Carte
Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,-
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 175,-
Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 195,-
-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 295,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 225,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 225,-
Pommes frites med mayonnaise 65,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 65,-
Ost & Dessert
Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 150,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 120,-
Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og kanel ”sne” 120,-
Citronfromage med pisket fløde, syltet citronskal og vaniljeis 120,-
Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,-
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 75,-
Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.
bottom of page