top of page



Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00

Snacks

Ristede mandler med røget salt og enebær 40,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 40,-
Pistacienødder 45,-
Umodne ferskner i olivenolie 45,-
Krydret tun i olivenolie med brød 50,-
Ansjoser i olivenolie med brød 50,-
Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 50,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 40,-


Aperitif
Champagne 125,-
Kirr Royal 125,-
Cremant rosé 90,-
Aperol spritz 85,-
Lillet tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 105,-
Bloody Mary 95,-
Negroni 105,-
Hendricks gin & tonic 105,-
Espresso Martini 105,-



Orangeriets Julemenu

Tørret andebryst med syltede østershatte, jordskok og salat med sennepsvinagrette

-

Meunierestegt lyssej med porre og grønkål, skummende muslinge sauce med røget torskerogn

-

Kalvespidsbryst med stegte gulerødder, mild hvidløg, persille og skummende sauce på gulerod og appelsin

-

Gratineret ”Drunken dog” (dehyderet bålskimmel) ristet rugbrød, ananas og whisky

-

 Citronfromage med pisket fløde, syltet citronskal og vanilje is 120,-
 

3 retter 445,-     vinmenu 350,-
4 retter 525,-     vinmenu 450,-

5 retter 595,-     vinmenu 550,-


Orangeriet A la Carte

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,- 
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 175,-
Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 195,-

-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 295,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 225,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 225,-

Pommes frites med mayonnaise 65,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 65,-


Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 150,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 120,-
Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og kanel ”sne” 120,-

Citronfromage med pisket fløde, syltet citronskal og vaniljeis 120,-         

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,- 
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 75,-


Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png
bottom of page