top of page
Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00
Snacks
Peanuts 45,-
Ristede mandler med røget salt og enebær 55,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 60,-
Umodne ferskner i olivenolie 70,-
Krydret tun i olivenolie med brød 70,-
Ansjoser i olivenolie med brød 70,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 45,-
Aperitif
Champagne Brut, Fréderic Malétrez 150,-
Kirr Royal 150,-
Cremant rosé 110,-
Aperol spritz 95,-
Lillet rosé tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 115,-
Negroni 115,-
Hendricks gin & tonic 115,-
Espresso Martini 115,-
Orangeriets Aftenmenu
Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise, rævesauce og løgurter
-
Saltet torsk bagt med smør, gule beder med ventrèche, urter og skummende torskebisque
-
Skummende champignonsuppe med geleret hønsefond, stegt jordskokkompot og timian
-
Stegt andebryst med honning og peber, braiseret julesalat, stegt grønkål og sauce med julekrydderier
-
Sort himmel (dehydreret blåskimmel) med valnødder og rosiner i portvin
-
Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog
3 retter 470,- vinmenu 350,-
4 retter 560,- vinmenu 460,-
5 retter 650,- vinmenu 570,-
6 retter 740,- vinmenu 680,-
Orangeriet A la Carte
Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 215,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,-
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-
-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 325,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 235,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 235,-
Pommes frites med mayonnaise 65,-
Marineret salat med senneps vinaigrette 65,-
Ost & Dessert
Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 185,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 125,-
Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og kanel ”sne” 125,-
Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog 125,-
Risalamande med vanilje, mandler, pistacie og kirsebærsauce 100,-
Ristet julekrydderkage med økologisk smør 75,-
Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,-
Petit four 5 stykker 75,-
SE PRINTVENLIG VERSION
Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.
bottom of page
