Aften menukort

Onsdag – Lørdag 18.00-21.30

 

Snacks

Pistacienødder 35,-

Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-

Umodne ferskner i olivenolie 35,-

Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-

Krydret tun i olivenolie 45,-

Ansjoser i olivenolie 45,-

Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 35,-

Aperitif 

Cava 70,- 

Champagne 120,-

Crémant rosé 85,-

Aperol spritz 85,-

Hendricks Gin & Tonic 105,-

Orangeriet´s aftenmenu

Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise, tør rævesauce og løgurter 

-

Saltet torsk bagt med smør, gule beder med ventrèche, urter og skummende torskebisque

-

Skummende champignonsuppe med geleret hønsefond, stegt jordskokkompot og karl Johan olie

-

Stegt andebryst med honning og sort peber, glaseret julesalat, stegt grønkål og sauce med julekrydderier

-

Sort himmel (dehydreret blåskimmel) krydderkage, hasselnød og solbær

-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog

 

3 retter 350,-   vinmenu 300,-

4 retter 450,-   vinmenu 400,-

5 retter 550,-   vinmenu 500,-

6 retter 650,-   vinmenu 600,-

 

Orangeriet A la carte

Gillardeau østers 6 stk. med ristet brød, citron og sherryvinaigrette med skalotteløg 195,-

Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 595,-

½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,- 

Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 185,-

-

Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 255,-

Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 210,-

Confit de canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med sennepsvinaigrette 195,-

A´part 

Pommes frites med mayonnaise 55,-

Grøn salat med sennepsvinaigrette 55,-

Ost & Dessert

Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 100,-

Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og ”kanelsne” 100,-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog 100,-

Ristet julekrydderkage med økologisk smør 65,-

Blandet sødt til kaffen, 6 stk. 65,-

Orangeriet_logo_tree.png