Aften menukort

Mandag – Lørdag 18.00-22.00

 

Snacks

Pistacienødder 35,-

Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-

Umodne ferskner i olivenolie 35,-

Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-

Krydret tun i olivenolie 40,-

Ansjoser i olivenolie 45,-

Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 35,-

 

Aperitif 

Cava 70,- 

Champagne 120,-

Cremant rose 85,-

Aperol spritz 85,-

Gin Tonic ( Hendricks ) 105,-

 

Orangeriet´s aftenmenu

 

Ceviche af saltet torsk med syltet citronskal og umodne ferskner, muslingefløde med karseolie  

-

Stegte svampe med skalotteløg og persille, sprødt brød og jordskok skum

-

Glaseret rødbede med sprødt kyllingeskind, kirsebær og foie gras sauce

-

Sprængt kalvespidsbryst med tyttebær og knoldselleri, sauce med æbleeddike og peberrod

-

Havgus lagret i 24 måneder, brunet smør med salvie, hasselnød og rosiner

-

Mazarinkage med creme fraiche og æblesorbet, vaniljecreme og geleret æblesaft      

 

3 retter 350,-   vinmenu 300,-

4 retter 450,-   vinmenu 400,-

5 retter 550,-   vinmenu 500,-

6 retter 650,-   vinmenu 600,-

 

Orangeriet A la carte

Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 555,-

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-

½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,- 

Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 185,-

-

Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 245,-

Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 195,-

Confit de canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 195,-

 

A´part 

Pommes frites med mayonnaise 45,-

Grøn salat med sennepsvinaigrette 45,-

 

Ost & Dessert

Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 100,-

Mazarinkage med creme fraiche og æblesorbet, vaniljecreme og geleret æblesaft 100,-    

Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Orangeriet_logo_tree.png
  • Instagram - Hvid Circle

Orangeriet Kongens Have  Kronprinsessegade 13     1306 København K     T +45 33 11 13 07     E mail@restaurant-orangeriet.dk

© 2020 by The Mabb Agency