top of page



Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00

Snacks

Ristede mandler med røget salt og enebær 50,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 50,-
Umodne ferskner i olivenolie 50,-
Krydret tun i olivenolie med brød 70,-

Ansjoser i olivenolie med brød 70,-
Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 70,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 45,-


Aperitif
Champagne Brut, Fréderic Malétrez 140,-
Kirr Royal 140,-
Cremant rosé 100,-
Aperol spritz 95,-
Lillet rosé tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 115,-
Negroni 115,-
Hendricks gin & tonic 115,-
Espresso Martini 115,-


Orangeriets Aftenmenu

Ceviche af saltet laks, mild hvidløg, lime og olivenolie, radiser, agurk og friskost

-

Kulmule bagt med smør, dampet spidskål, muslinge sauce med ramsløg

-

Sortfodsgris med bbq, grillet forårs grønt med persillepure, sauce med oliven og grillet løg

-

3 slags ost serveret med syltet abrikos og ristet rugbrød

-

Appelsinsorbet med bergamotte og brændt marengs

3 retter 455,-   vinmenu 375,-
4 retter 545,-   vinmenu 485,-

5 retter 625,-   vinmenu 595,-


Orangeriet A la Carte

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,- 
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-

-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 295,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 235,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 225,-

Pommes frites med mayonnaise 75,-
tomatsalat med sennepsvinaigrette 75,-


Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 165,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 125,-

Hvid chokolademousse med mascarpone, syltede rabarber og rosmarin is creme 125,-

Appelsinsorbet med bergamotte og brændt marengs 125,-

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,- 
Petit four 5 stykker 70,-


Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png
bottom of page