top of page



Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00

Snacks

Peanuts 45,-

Ristede mandler med røget salt og enebær 45,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 45,-
Umodne ferskner i olivenolie 45,-
Krydret tun i olivenolie med brød 60,-

Ansjoser i olivenolie med brød 60,-
Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 60,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 45,-


Aperitif
Champagne Brut, Fréderic Malétrez 130,-
Kirr Royal 130,-
Cremant rosé 95,-
Aperol spritz 95,-
Lillet rosé tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 115,-
Negroni 115,-
Hendricks gin & tonic 115,-
Espresso Martini 115,-


Orangeriets Julemenu

Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise, rævesauce og løgurter

-

Saltet torsk bagt med smør, gule beder med ventrèche, urter og skummende torskebisque  

-

Skummende champignonsuppe med geleret hønsefond, stegt jordskokkompot og timian

-

Stegt andebryst med honning og peber, braiseret julesalat, stegt grønkål og sauce med julekrydderier

-

Sort himmel (dehydreret blåskimmel) med valnødder, rosiner og portvin

-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog

3 retter 455,-   vinmenu 375,-
4 retter 545,-   vinmenu 485,-

5 retter 625,-   vinmenu 595,-

6 retter 695,- vinmenu 665,-


Orangeriet A la Carte

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,- 
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-
Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 195,-

-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 295,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 235,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 235,-

Pommes frites med mayonnaise 75,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 75,-


Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 165,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 125,-

Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og kanel ”sne” 125,-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog 125,-

Risalamande med vanilje, mandler og kirsebærsauce 100,-

Ristet julekrydderkage med økologisk smør 75,-          

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,- 
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 75,-


Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png
bottom of page