Aften menukort
Torsdag – Lørdag 17.30-21.30
Snacks
Pistacienødder 35,-
Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-
Umodne ferskner i olivenolie 35,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-
Krydret tun i olivenolie 40,-
Ansjoser i olivenolie 45,-
Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-
Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 35,-
Aperitif
Cava 70,-
Champagne 120,-
Crémant rosé 85,-
Aperol spritz 85,-
Gin & Tonic (Hendricks) 105,-
Orangeriet´s aftenmenu
Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise, tør rævesauce, og løgurter
-
Saltet torsk bagt med smør, gule beder med ventrèche, urter og skummende torskebisque
-
Stegte jordskokker med Skagenskinke, jordskokcreme, sød citronskal og timian
-
Stegt andebryst med honning og sort peber, glaseret julesalat, grønkål og sauce med julekrydderier
-
"Sort Himmel" (dehydreret blåskimmel), krydderkage, hasselnød og PX sherry
-
Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog
3 retter 350,- vinmenu 300,-
4 retter 450,- vinmenu 400,-
5 retter 550,- vinmenu 500,-
6 retter 650,- vinmenu 600,-
Orangeriet A la carte
Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 555,-
Gillardeau østers 6 stk. med ristet brød, citron og sherryvinaigrette med skalotteløg 195,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,-
Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 185,-
-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 245,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 195,-
Confit de canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med sennepsvinaigrette 195,-
A´part
Pommes frites med mayonnaise 45,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 45,-
Ost & Dessert
Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 100,-
Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveskeiscreme, armagnac og "kanelsne" 100,-
Ristet julekrydderkage med koldt økologisk smør 65,-
Blandet sødt til kaffen, 6 stk. 65,-
