Aften menukort

Torsdag – Lørdag 17.30-21.30

 

Snacks

Pistacienødder 35,-

Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-

Umodne ferskner i olivenolie 35,-

Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-

Krydret tun i olivenolie 40,-

Ansjoser i olivenolie 45,-

Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 35,-

 

Aperitif 

Cava 70,- 

Champagne 120,-

Crémant rosé 85,-

Aperol spritz 85,-

Hendricks Gin & Tonic 105,-

Orangeriet´s aftenmenu

Røget laks fra Fanø, nye kartofler kogt med løvstikke, rå radiser, saltet agurk og løgurter   

-

Frisk pasta med mild hvidløg, skummende sauce med havgus og spinat

-

Kulmule pocheret i brunet smør, dampede asparges, musling sauce med ramsløg

-

Sortfodsgris med bbq, grillet sommer grønt med persillepure, sauce med grønne oliven

-

”Drunken dog” (blåskimmel) valnødder i ahornsirup og valnød olie

-

Syltede rabarber med hvidchokolade og lime, yoghurt sorbet og ”musli”  

3 retter 350,-   vinmenu 300,-

4 retter 450,-   vinmenu 400,-

5 retter 550,-   vinmenu 500,-

6 retter 650,-   vinmenu 600,-

 

Orangeriet A la carte

Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 555,-

Gillardeau østers 6 stk. med ristet brød, citron og sherryvinaigrette med skalotteløg 195,-

½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,- 

Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 185,-

Dampet hvide asparges med brunet smørskum, ramsløg, marineret spinat og rejer 165,-

-

Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 245,-

Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 195,-

Confit de canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med sennepsvinaigrette 195,-

A´part 

Pommes frites med mayonnaise 45,-

Grøn salat med sennepsvinaigrette 45,-

Ost & Dessert

Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 100,-

Vanilie parfait med jordbær, marengs, salt pistacie og lun karamel sauce 100,-    

Blandet sødt til kaffen, 6 stk. 65,-

Orangeriet_logo_tree.png