Aften menukort
onsdag - lørdag 18.00 - 22.00

Snacks

Pistacienødder 40,-
Ristede mandler med røget salt og enebær 40,-
Umodne ferskner i olivenolie 40,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 40,-
Krydret tun i olivenolie med brød 50,-
Ansjoser i olivenolie med brød 50,-
Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 50,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 40,-


Aperitif
Champagne 125,-
Cremant rosé 90,-
Aperol spritz 85,-

Lillet spritz 85,-
Limoncello spritz 85,-
Priorat Nature Vermouth 65,-
Vermouth & tonic, sød eller tør 95,-
Negroni 105,-
Hendricks gin & tonic 105,-
Summer passion 95,-
Gin Hass 95,
-

Orangeriets Aftenmenu

Marineret stenbidderrogn med lime og olivenolie, rygeostcreme, hjertesalat og fløde med karseolie
-
Stegt helleflynder med porre og spinat, skummende musling sauce og marinerede urter
-
Stegt kylling med timian, citron og mild hvidløg, bagt selleri og skummende hønsefond med Karl Johan olie-
-
Gammelknas, dansk komælksost med solbær og ristet rugbrød
-
Vanilje parfait med hvid chokolade, karamel og passionsfrugt

3 retter 395,-     vinmenu 350,-
4 retter 485,-     vinmenu 400,-

5 retter 575,-     vinmenu 450,-


Orangeriet A la Carte

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-
Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 595,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,- 
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 165,-
Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 195,-
-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 285,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 225,-
Confit de canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 215,-

Pommes frites med mayonnaise 55,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 55,-


Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 145,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 110,-
Citrontærte med brændt marengs, citrusurter og yoghurt sorbet 110,-
Vanilje parfait med passionsfrugt, hvidchokolade og karamel 110,-
Dobbelt espresso med vaniljeis 65,- 
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Orangeriet_logo_tree.png