top of page



Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00

Snacks

Peanuts 45,-

Ristede mandler med røget salt og enebær 55,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 60,-
Umodne ferskner i olivenolie 70,-
Krydret tun i olivenolie med brød 70,-

Ansjoser i olivenolie med brød 70,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 45,-


Aperitif
Champagne Brut, Fréderic Malétrez 150,-
Kirr Royal 150,-
Cremant rosé 110,-
Aperol spritz 95,-
Lillet rosé tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 115,-
Negroni 115,-
Hendricks gin & tonic 115,-
Espresso Martini 115,-


Orangeriets Aftenmenu

Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise, rævesauce og løgurter

-

Saltet torsk bagt med smør, gule beder med ventrèche, urter og skummende torskebisque

-

Skummende champignonsuppe med geleret hønsefond, stegt jordskokkompot og timian

-

Stegt andebryst med honning og peber, braiseret julesalat, stegt grønkål og sauce med julekrydderier

-

Sort himmel (dehydreret blåskimmel) med valnødder og rosiner i portvin

-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog

3 retter 470,-   vinmenu 350,-
4 retter 560,-   vinmenu 460,-

5 retter 650,-   vinmenu 570,-

6 retter 740,-   vinmenu 680,-


Orangeriet A la Carte

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 215,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,- 
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-

-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 325,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 235,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 235,-

Pommes frites med mayonnaise 65,-

Marineret salat med senneps vinaigrette 65,-


Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 185,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 125,-

Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og kanel ”sne” 125,-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog 125,-

Risalamande med vanilje, mandler, pistacie og kirsebærsauce 100,-

Ristet julekrydderkage med økologisk smør 75,-          

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,- 
Petit four 5 stykker 75,-

 

 

SE PRINTVENLIG VERSION


Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png

se printvenlig version

bottom of page