aften menukort 

18:00 - 22:00

 

 

 

Snacks

Pistacienødder 35,-
Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-
Umodne ferskner i olivenolie 35,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-
Krydret tun i olivenolie 40,-
Ansjoser i olivenolie 45,-
Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-
Gillaredau østers naturel med citron pr stk. 35,-

 

Aperitif

Cava 70,- 

Champagne 120,-

Cremant rose 85,-

Aperol spritz 85,-

Gin Tonic ( Hendricks ) 105,-

 

aftenmenu

Marineret hjertesalat med ansjos, parmesan, sprødt kylling skind og friteret panko

-

Grillet kammusling med tomatpulver, marinerede tomater med basilikum og mild chilli

-

Stegt multe med escabeche, varm mayonnaise med piment d'espelette

-

Stegt Gråstenkylling med blomkål, marinerede ærter, tyttebær, cremet sauce og persilleolie

-

Frisk gedeost med sort peber, radiser med olivenolie og løvstikkesalt

-

Syltede rabarber med citrusurter, yoghurtsorbet, rabarbersaft og limegelé

 

3 retter 350,-   vinmenu 300,-

4 retter 450,-   vinmenu 400,-

5 retter 550,-   vinmenu 500,-

6 retter 650,-   vinmenu 600,-

a la carte

Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 555,-

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-

½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,- 

Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 175,-

Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 245,-

Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 195,-

Confit de canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med sennepsvinaigrette 195,-

A´part
Pommes frites med mayonnaise 45,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 45,-

Ost & Dessert

Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Chokoladefondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 100,-

Vaniljeparfait med sommerbær og varm karamelsauce 100,-

Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Orangeriet_logo_tree.png
  • Instagram - Hvid Circle

Orangeriet Kongens Have  Kronprinsessegade 13     1306 København K     T +45 33 11 13 07     E mail@restaurant-orangeriet.dk

© 2020 by The Mabb Agency