top of page

Frokost menukort

mandag – lørdag 11.30 -15.00

 

Snacks                                

Ristede mandler med røget salt og enebær 50,-

Umodne ferskner i olivenolie 50,-         

Syltede oliven med rosmarin og timian 50,-

Krydret tun i olivenolie med brød 70,-                  

Ansjoser i olivenolie med brød 70,-

Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 70,-      

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 45,-

 

Smørrebrød  125,- pr stk.

Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød fra lagkagehuset, vi anbefaler 2 til 3 stykker pr. person

Karrysild, æbler, rå løg, æg, kapers, dild og karse

Stegt sild med sennep, syltede rødløg, kapers og dild

Økologisk hønseæg og rejer, citronmayonnaise, dild og karse

Pocheret torskerogn, rygeost, citron, sennepskorn og friteret kapers

Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise og ”tør ræve sauce”

Friteret rødspætte, remoulade, rå gulerod, dild og eddikepulver

Friteret rødspætte med rejer, citronmayonnaise, rå gulerod, dild og eddikepulver (tillæg 25,-)

Hønsesalat, æbler, syltet selleri, persille, sprødt kyllingeskind og ventrèche

Confiteret og friteret frilandsgris, senneps-mayonnaise, syltede løg og marineret karse

Roastbeef, høvlet peberrod, agurkesalat, ristet løg, pickles og persille

Kalvetatar, rå rødbede, peberrod-mayonnaise, syltet agurk og æggeblomme (fersk)

Dagens frokostmenu

Menuen ændrer sig fra dag til dag, spørg tjeneren om dagens frokostmenu

3 retter 365,-      

 

Frokostretter

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-

½ hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,-      

Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-

Tartelet med høns og selleri i peberrodscreme, marineret salat med krydderurter 195,-

Confiteret andelår, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 225,-

Rørt tatar med urter, cornichoner, skalotteløg og æggeblomme (fersk), grøn salat med senneps

vinaigrette og sprøde fritter 225,-

Pommes frites med mayonnaise, som tilbehør 75,-

Tomat salat med sennepsvinaigrette, som tilbehør 75,-

Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 165,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilje is 125,-

Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og kanel ”sne” 125,-

Karamelfromage med ananas i rom, lime og rørsukker, flødeskum og vaniljeis 125,-

Petit four 5 stykker 70,-

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,-

Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png
bottom of page