Frokost menukort

mandag – lørdag 11.30 -15.00

 

Snacks

Pistacienødder 35,-                                

Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-

Umodne ferskner i olivenolie 35,-         

Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-

Krydret tun i olivenolie 45,-                  

Ansjoser i olivenolie 45,-

Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-      

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 40,-

 

Smørrebrød  100,- pr stk.

Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød fra lagkagehuset, vi anbefaler 2 til 3 stykker pr. person

Karrysild, æbler, rå løg, æg, kapers, dild og karse

Stegt sild med sennep, syltede rødløg, kapers og dild

Avocado, rygeostcreme, dild, karse, lime og marinerede rejer

Økologisk hønseæg og rejer, citronmayonnaise, dild og karse

Tomat, olivenolie, røget makrel, citronmayonnaise og løgurter

Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise, dild og karse

Røget laks fra Fanø, æggesalat med purløg og urtesalat med senneps-vinaigrette

Friteret rødspætte, remoulade, rå gulerod, dild og eddikepulver

Friteret rødspætte med rejer, citronmayonnaise, rå gulerod, dild og eddikepulver (tillæg 25,-)

"Kylling Danois" rabarberkompot, syltede agurker og kartoffelchips

Hønsesalat, æbler, syltet selleri, persille, sprødt kyllingeskind og ventrèche

Roastbeef, høvlet peberrod, agurkesalat, ristet løg, pickles og persille

Kalvetatar, rå rødbede, peberrod-mayonnaise, syltet agurk og æggeblomme (fersk)

Dagens frokostmenu

Menuen ændrer sig fra dag til dag, spørg tjeneren om dagens frokostmenu

3 retter 345,-      

 

Frokostretter

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-

½ hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,-      

Foie gras terrin med æblechutney, marineret salat og ristet brioche 180,-

Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 155,-

Confiteret andelår, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 195,-

Meuniere stegt rødspætte med brunet smør og kapers, nye kartofler, citron og persille 195,-

Rørt tatar med urter, cornichoner, skalotteløg og æggeblomme (fersk), grøn salat med senneps

vinaigrette og sprøde fritter 195,-

Pommes frites med mayonnaise, som tilbehør 45,-

Grøn salat med sennepsvinaigrette, som tilbehør 45,-

Ost & Dessert

Udvalg af danske eller europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilieis 100,-

Rabarber crumble med geleret rabarbersaft, flødeskum og vanilieis 100,-

Knuste jordbær med æimesaft, jordbær sorbet, ferskenskum og hvid chokolade 100,-    

Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Orangeriet_logo_tree.png