Frokost menukort

mandag – lørdag 11.30 -15.00

 

Snacks

Pistacienødder 35,-                                

Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-

Umodne ferskner i olivenolie 35,-         

Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-

Krydret tun i olivenolie 45,-                  

Ansjoser i olivenolie 45,-

Hvide ansjoser i kryddereddike 45,-      

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 40,-

 

Smørrebrød  110,- pr stk.

Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød fra lagkagehuset, vi anbefaler 2 til 3 stykker pr. person

Julekryddersild, rå løg, kapers, æblerelish marineret julesalat

Karrysild, æbler, rå løg, æg, kapers, dild og karse

Stegt sild med sennep, syltede rødløg, kapers og dild

Avocado, rygeostcreme, dild, karse, lime og marinerede rejer

Økologisk hønseæg og rejer, citronmayonnaise, dild og karse

Gravad laks med varme krydderier, æble-selleri mayonnaise og ”tør ræve sauce”

Røget laks fra Fanø, æggesalat med purløg og urtesalat med senneps-vinaigrette

Friteret rødspætte, remoulade, rå gulerod, dild og eddikepulver

Friteret rødspætte med rejer, citronmayonnaise, rå gulerod, dild og eddikepulver (tillæg 25,-)

Sprængt andebryst, syltede tyttebær, tyttebær gelé, timian og flødepeberrod

Leverpostej med stegte svampe, ventrèche, syltet og geleret rødbede

Ribbensteg med syltet rødkål, svesker, agurkesalat, flæskesvær og timian

Hønsesalat, æbler, syltet selleri, persille, sprødt kyllingeskind og ventrèche

Roastbeef, høvlet peberrod, agurkesalat, ristet løg, pickles og persille

Kalvetatar, rå rødbede, peberrod-mayonnaise, syltet agurk og æggeblomme (fersk)

Dagens frokostmenu

Menuen ændrer sig fra dag til dag, spørg tjeneren om dagens frokostmenu

3 retter 355,-      

 

Frokostretter

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-

½ hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,-      

Foie gras terrin med æblechutney, marineret salat og ristet brioche 185,-

Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 155,-

Confiteret andelår, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 195,-

Rørt tatar med urter, cornichoner, skalotteløg og æggeblomme (fersk), grøn salat med senneps

vinaigrette og sprøde fritter 195,-

Pommes frites med mayonnaise, som tilbehør 55,-

Grøn salat med sennepsvinaigrette, som tilbehør 55,-

Ost & Dessert

Udvalg af danske eller europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilieis 100,-

Varm æble tarte tatin med creme fraiche, sveske iscreme, armagnac og ”kanelsne” 100,-

Juleparfait med pistacie, marcipan og chokolade, frisk appelsin og lun eggnog 100,-

Ristet julekrydderkage med økologisk smør 65,-    

Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Orangeriet_logo_tree.png