top of page

Frokost menukort

mandag – lørdag 11.30 -15.00

 

Snacks                                

Ristede mandler med røget salt og enebær 50,-

Umodne ferskner i olivenolie 50,-         

Syltede oliven med rosmarin og timian 50,-

Krydret tun i olivenolie med brød 70,-                  

Ansjoser i olivenolie med brød 70,-

Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 70,-      

Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 45,-

 

Smørrebrød  125,- pr stk.

Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød fra lagkagehuset, vi anbefaler 2 til 3 stykker pr. person

Karrysild, æbler, rå løg, æg, kapers, dild og karse

Stegt sild med sennep, syltede rødløg, kapers og dild

Tomat, olivenolie, sort oliven, røget makrel, citronmayonnaise og løgurter

Økologisk hønseæg og rejer, citronmayonnaise, dild og karse

Saltet laks marineret i limesaft og olivenolie, frisk ost, radiser, agurk, karse og dild

Avocado, rygeostcreme, rejer marineret i lime og olivenolie, dild og karse

Nye kartofler kogt med løvstikke, rygeostcreme, ristede løg og karse 

Friteret rødspætte, remoulade, rå gulerod, dild og eddikepulver

Friteret rødspætte med rejer, citronmayonnaise, rå gulerod, dild og eddikepulver (tillæg 25,-)

Hønsesalat, æbler, syltet selleri, persille, sprødt kyllingeskind og ventrèche

Roastbeef, høvlet peberrod, agurkesalat, ristet løg, pickles og persille

Kalvetatar, rå rødbede, peberrod-mayonnaise, syltet agurk og æggeblomme (fersk)

Dagens frokostmenu

Menuen ændrer sig fra dag til dag, spørg tjeneren om dagens frokostmenu

3 retter 365,-      

 

Frokostretter

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 195,-

½ hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,-      

Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-

Dampede hvide asparges med sauce mousseline og marinerede sommer urter 195,-

Confiteret andelår, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 225,-

Rørt tatar med urter, cornichoner, skalotteløg og æggeblomme (fersk), grøn salat med senneps

vinaigrette og sprøde fritter 225,-

Pommes frites med mayonnaise, som tilbehør 65,-

Tomat salat med sennepsvinaigrette, som tilbehør 65,-

Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 165,-

Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilje is 125,-

”Eton Mess” marinerede sommerbær med creme Chantilly, sprød marengs og vaniljeis 125,-

Mazarin kage med bagt citron, yoghurt sorbet, syltede rabarber og citrus urter 125,-

Petit four 5 stykker 70,-

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,-

Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png

se printvenlig version

bottom of page